Baldur's Gate 3

Se halvannen time av Baldur's Gate 3

Larian viser frem rollespillet i lang video – og gir oss samtidig et hint om størrelsen.

Dem belgiske utvikleren Larian Studios har allerede servert oss et omfattende dykk ned i Baldur's Gate 3, men det begynner å bli en stund siden. Nå varter de opp med enda en lengre demonstrasjon.

I forbindelse med D&D Live-arrangementet nylig viste Larian-grunnleggeren Swen Vincke frem over halvannen time med gameplay fra Baldur's Gate 3. Videoen gir flere nye innsikter i ulike aspekter ved spillet.

Etter demonstrasjonen slo nettstedet Gamespot av en prat med Wincke, som kunne by på en interessant opplysning om spillets størrelse. Baldur's Gate 3 blir etter alt å dømme skikkelig stort.

Larian Studios

Early Access like stort som Divinity 2

Ifølge Larian-grunnleggeren vil den delen av spillet som blir tilgjengelig i Early Access få omtrent samme omfang som hele Divinity: Original Sin 2 – som i seg selv er et svært omfattende spill. Early Access-delen representerer altså kun en liten porsjon, og Wincke sier det komplette spillet blir langt større.

Det er med andre ord duket for mange timer med spilling når Baldur's Gate 3 lander på markedet, når enn det blir, og Wincke forsikrer også at studioet kommer til å fortsette å bygge videre på spillet med nytt innhold og oppdateringer etter lansering.

Baldur's Gate 3 ble først kunngjort i juni i fjor og er et turbasert rollespill basert på Dungeons & Dragons-mekanikker, og spillet skal foregå 100 år etter begivenhetene i de to første kritikerroste titlene fra BioWare.

Les også: Baldur's Gate 3 får early access-lansering i august »

Siste fra forsiden