Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3 slippes i Early Access i september

Likevel tør ikke Larian utelukke flere utsettelser.

Tirsdag kveld fortalte Larian Studios at de tar sikte på å få Baldur's Gate 3 ut i Early Access 30. september. I første omgang kommer spillet på PC og Stadia.

Den nye datoen ble avduket under et direktesendt panel som også slapp flere detaljer om spillet, som du selv kan se overfor.

Samtidig forteller utvikleren at de forventer å holde seg i Early Access en stund, så det tar nok tid før hele spillet er tilgjengelig.

Baldur's Gate 3.
Larian Studios

Vel å merke er studioet åpne om at datoen kan flytte seg, avhengig av hva som skjer videre. Spillet har allerede blitt utsatt på grunn av covid-19-pandemien, men antageligvis kommer de seg i mål nå.

Early Access-versjonen av spillet skal by på områdene Avernis, Faerun og Underdark. Man skal kunne spille seg opp til nivå 4. Om man helst vil spille med andre bør man vente litt, siden flerspillerdelen ikke kommer før litt etter slipp. Larian sier at denne Early Access-versjonen skal by på om lag 20 timer med spilletid, og man skal kunne velge mellom forskjellige raser og klasser. Alt er likevel ikke på plass ennå, men rulles ut etter hvert som utviklingen av spillet fortsetter.

Baldur's Gate 3 ble avduket i fjor. Spillet blir et turbasert rollespill basert på Dungeons & Dragons-regelsettet, og plukker opp tråden 100 år etter begivenhetene i de to første kritikerroste titlene fra BioWare.

Se mer av Baldur's Gate 3

Siste fra forsiden