Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3 får early access-lansering i august

– Kanskje.

Det kommende rollespillet Baldur's Gate 3 skal ut i early access i august. Det er i hvert om alt går etter planen, kunngjorde Larian Studios lørdag.

Baldur's Gate 3 åpner early access-dørene i august.
Larian Studios

I en fersk videooppdatering fortalte spillsjef Swen Vincke at ting ser bra ut for slipp i august, men at utviklingen fortsatt påvirkes av korona-pandemien. Arbeidet med «motion capture» ble for eksempel utsatt i lengre tid, men nå som det har kommet i gang igjen tror Vincke at teamet skal rekke å få alt på plass.

Hva early access-versjonen vil by på er uvisst, men spillere kan vente seg flere endringer fra sist Larian viste frem spillet. Spillsjefen lover blant annet bedre visuell kvalitet og en rekke endringer til både kampsystemet og andre funksjoner.

Både disse og andre detaljer skal utforskes i nøyere detalj i en Baldur's Gate 3-direktesending til uka. 18. juni inviterer Larian til enda en spilløkt, der fans får se Vincke tråkle seg gjennom enda et av spillets oppdrag.

Baldur's Gate 3 utvikles for PC og Google Stadia. En offisiell slippdato er foreløpig ikke satt, så hvor lenge spillet blir i early access-fasen er uvisst.

LES OGSÅ: Slik blir Baldur's Gate 3 »

Siste fra forsiden