Fortsatt liv i Duke Nukem Forever?

Balladen fortsetter

Stemmen bak muskelberget setter i gang nye rykter.

Når 3D Realms stengte mesteparten av driften i fjor regnet mange med at vi endelig hadde hørt det siste om spillverdenens mest notoriske prosjekt: Duke Nukem Forever, spillet som har vært i en slags Schrödingers katt-tilstand i over ti år.

Det mystiske D-Day-bildet

Etter denne nyheten dukket det opp diverse hint om andre Duke Nukem-titler. En tredjepart jobbet visstnok med et prosjekt med arbeidstittelen Duke Nukem Begins, og på slutten av året hørte vi for første gang om mystiske D-Day. Nå går det nye ryktene om at Duke Nukem Forever fortsatt er under utvikling.

Det er mannen bak Dukes stemme som har startet ryktene. Jon St. John deltok på en festival, hvor han naturlig nok ble spurt om Duke Nukem Forever. Han sa han ikke kunne kommentere den saken, men da publikum uttrykte sin skuffelse bad han dem tenke over hvorfor han ikke kunne si noe.

– Bli nå ikke skuffet, men les mellom linjene. Hvorfor kan jeg ikke snakke om det?

Med de mange ryktene og prosjektnavnene ser det ut til at det i alle tilfeller jobbes med et eller annet Duke Nukem-spill. Hva det er, hvem som utvikler det og når det slippes er derimot umulig å si.

Siste fra forsiden