Bank opp Square Enix-sjefen i ny NieR: Automata-utvidelse

Action-spillet får nye utfordringer og flere kostymer.

Action-rollespillet NieR: Automata får snart en ny innholdspakke, kunngjorde Square Enix i en pressemelding denne uken. Pakken, med det minneverdige navnet «3C3C1D119440927», kommer til både PlayStation 4 og PC, men har foreløpig ikke fått en slippdato.

Bank opp studiosjefene

NieR: Automatas kommende innholdspakke byr på nye utfordringer.
Square Enix

I den kommende pakken kan spillere gå løs på tre nye kamparenaer, som hver byr på ekstra utfordrende kamper. I en av arenaene – som du kan se i videoen over – må spillere kjempe mot ingen ringere enn Yosuke Matsuda, sjefen for Square Enix.

Den velkledde sjefen ser ut til å slå godt fra seg, og utover i kampen dukker også Platinum Games-sjef Kenichi Sato opp for å gjøre alt litt mer hektisk. De øvrige arenaene byr på noe mer tradisjonelle kamper, mot androider i alle mulige fasonger og størrelser.

3C3C7 Den nye oppdateringen introduserer ellers en rekke sideoppdrag, med diverse belønninger for alle som gjennomfører dem. Blant annet kan spillere sikre seg kostymer fra NieR: Replicant – den japanske PlayStation 3-versjonen av originalspillet.

I tillegg venter nye masker med forskjellige effekter, nytt utstyr og flere kosmetiske gjenstander som blant annet lar spillerfigurene skifte hårfarge. For fans av spillets lydspor blir det også mulig å finne plater med ny musikk, forteller Square.

NieR: Automata ble godt likt her på bruket.
Action-rollespillet fikk nesten full pott av vår anmelder »

Siste fra forsiden