Codemasters dropper Hei$t

Bankran på is

Bankrøverspillet Hei$t har blitt droppet av utgiveren.

Den britiske utgiveren Codemasters har fortalt nettstedet Computer & Video Games at de har droppet actionspillet Hei$t.

Røvere på tur.

Spillet, som var under utvikling hos Bards Tale-skaper inXile Entertainment ble kunngjort tidlig i 2007, og det var opprinnelig meningen det skulle komme ut senere samme år.

– Etter en svært utvidet utviklingsperiode har Heist blitt droppet og fjernet fra vår utgivelsesliste. Codemasters vil nå fokusere porteføljen sin på høykvalitetsspill som stort sett skal utvikles av våre interne studioer, sier en representant for selskapet til Computer & Video Games.

Hei$t skulle foregå i San Fransisco, i 1969. Spillerne skulle få rollen som Johnny Sutton, en fengselsfugl med flere storkriminelle i familien (inkludert faren, som ble skutt og drept "på arbeid" noen år tidligere). Sammen med onkelen, Sal, ville Sutton nå gjenforene gjengen sin og gå inn i historien som tidenes største bankraner.

Det er ikke kjent hva utvikler inXile jobber med nå, annet enn en rekke web- og iPhone-spill. Men selskapets nettside inneholder bilder av et tilsynelatende postapokalyptisk prosjekt, og det er verd å huske på at de har rettighetene til Fallout-forgjengeren Wasteland.

Siste fra forsiden