Barnevakt ønskes

Big Screen Entertainment vil inn på spillmarkedet, og nå har de kunngjort en spillmatisering av den kommende skrekkfilmen Babysitter Wanted.

Babysitter Wanted er en skrekkfilm som omhandler en plaget ung jente som sitter barnevakt. Etter hvert begynner merkelige ting å skje, og plutselig er både hun og barnet hun skal passe på i stor fare. Filmen skal etter planen gå inn i "pre-produksjon" denne høsten.

Spillmatiseringen er det Maxim Software som står for. De har blant annet laget PC-versjonen av The DaVinci Code, og i følge pressemeldingen fra Big Screen Entertainment vil Babysitter Wanted - The Game bli et innovativt spill som er både morsomt og utfordrende, og tilbyr mange timers gameplay.

Daniel Silverstein, som leder Big Screen Entertainments spilldivisjon, forteller at Babysitter Wanted spiller på den universelle frykten for å være alene og hjelpeløs, og at utviklingen av spillet vil være mye lettere etter som de allerede utvikler en historie og omgivelser i forbindelse med filmen.

Det er ikke bestemt hvilke plattformer spillet skal komme til, eller når det vil komme ut. Vi får utvilsomt mer informasjon om dette prosjektet etter hvert som lanseringen nærmer seg og disse detaljene spikres fast. Mer info om Big Screen Entertainment og filmene deres finner du på selskapets nettsted.

Siste fra forsiden