Batgirl får egen kampanjedel i Batman: Arkham Knight

Warner Bros. svarer på DLC-kritikk.

Warner Bros.

En gang etter at Batman: Arkham Knight slippes 23. juni vil Warner Bros. og Rocksteady slippe nedlastbart innhold med Batgirl i hovedrollen. Dette fortalte Warner Bros. Games på sine Facebook-sider i helgen.

Det nedlastbare innholdet – som går under navnet Batgirl: A Matter of Family – skal være en forløpshistorie til spillet som bruker helt andre omgivelser enn hovedspillet.

I samme slengen skal også Batman får mer innhold å boltre seg i, med nye skurker å beseire og venner å kjempe med.

Grunnen til at Warner Bros. valgte å gå ut med så mye informasjon om det nedlastbare innholdet skyldes kritikk av prislappen på det såkalte sesongkortet som de annonserte forrige uke. Der kom det frem at man måtte ut med om lag 400 kroner for å få alt det nedlastbare innholdet som skulle slippes i etterkant.

Når Batman: Arkham Knight kommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows 23. juni er det et godt stykke på overtid. Spillet skulle først slippes i fjor høst, men ble utsatt i ni måneder da det ble klart at utvikler Rocksteady trengte litt lenger tid på seg.

Dette blir etter sigende Lynvingens siste eventyr utviklet av Rocksteady. Fra de begynte med storsuksessen Batman: Arkham Asylum, til Batman: Arkham City til årets innslag, har de utviklet omfanget og ambisjonene eksponensielt.

De fleste spill får utvidelser nå.
Dragon Age: Inquisition-utvidelse har fått PlayStation-dato »

Den nyeste traileren til Arkham Knight. (Video: Warner Bros.)

Siste fra forsiden