Batman: Arkham Knight kommer neste sommer

Det siste kapitlet i Arkham-serien har fått lanseringsdato.

Den som venter på Batman...
Warner Bros.

Da vi først hørte at Batman: Arkham Knight ble utsatt litt tidligere i år ante vi ikke hvor lenge vi egentlig måtte vente. Spillet var først planlagt ute 14. oktober – nå får vi det ikke før 2. juni 2015. Dette melder Warner Bros. i en pressemelding.

Batman: Arkham Knights blir et sommerspill.

Akkurat hva utsettelsen skyldes vet vi fremdeles ikke. Det kan være alskens; alt fra uforutsette problemer med utvikling til Xbox One og PlayStation 4 til for store ambisjoner, til økonomiske problemer. Ingen vet det, og med mindre utvikler Rocksteady eller Warner Bros. går ut med en grunn får vi heller ikke vite det.

Da vi fikk se spillet under Game Developers Conference i mars ble presentasjonen litt hemmet av en bilderate som lugget en del, uten at det nødvendigvis må være årsaken. Oktober har blitt en svært travel måned i år, med en drøss av storutgivelser på rekke og rad.

Likevel imponerte spillet oss den gang, men vi understreket at det å fylle en verden som skal bli så stor med flust av interessante gjøremål kan bli utviklerens største utfordring.

Batman er ikke den eneste som må vente til neste år.
Storspillet The Division har også blitt flyttet til neste år »

Siste fra forsiden