Batman: Arkham Knight utsettes til 2015

Ny trailer melder subtilt om forskyvningen.

Batman skuler ut over en by han ikke får utforske før neste år.
Warner Bros.

I en ny trailer for Batman: Arkham Knight – som i utgangspunktet viser frem den nye Batmobilens kraftige skyts – avslører utvikler Rocksteady at spillet utsettes til 2015. Opprinnelig var planen å slippe läderlappens nyeste eventyr allerede 14. oktober på Windows, PlayStation 4 og Xbox One, men nå skyves spillet altså lenger inn i fremtiden.

Kan skyldes så mangt

Hvorfor spillet utsettes vet vi ikke ennå, men Rocksteady har tatt sikte på å skape et betydelig større spill enn den kritikerroste forgjengeren, Batman: Arkham City. Hele fem ganger så stor skal tumleplassen i det nye spillet være.

Lynvingen må pent vente.

Da vi fikk se spillet under Game Developers Conference i mars ble presentasjonen litt hemmet av en bilderate som lugget en del, uten at det nødvendigvis trenger å ha noe med utsettelsen å gjøre. Oktober har blitt en svært travel måned i år, med storutgivelser som perler på en snor.

I tillegg er dette Rocksteadys første spill for de nye konsollene, noe som kan stikke kjepper i hjulene for selv den argeste utvikler.

Vår utsendte journalist var unektelig imponert over det han fikk se, men understreket at det å fylle en så stor verden med interessante gjøremål kan bli studioets største utfordring. Hvordan spillet ligger an får vi sikkert uansett se i en eller annen form på E3-messen neste uke.

Batman er ikke den eneste som må vente til neste år.
Storspillet The Division har også blitt flyttet til neste år »

Ny trailer for Batman: Arkham Knight.

Siste fra forsiden