Battle: Los Angeles kunngjort

Et førstepersons skytespill basert på filmen er like rundt hjørnet.

Konami har bekreftet at den kommende actionfilmen Battle: Los Angeles spillmatiseres. Utviklingen av spillet, som er et førstepersons skytespill for digital nedlasting, foregår hos TimeShift-utvikler Saber Interactive. Spillet kommer allerede neste måned, til Xbox 360, PC og PS3.

Den amerikanske byen Los Angeles er under angrep av ukjente styrker fra det ytre rom. Du får rollen som marinesoldaten Lee Imlay, som sammen med figurer fra filmen må forsøke å forsvare Hollywood-byen.

Pressemeldingen lover at vi får knerte varierte og unike fiender, og at et av virkemidlene dine i kampen mot de utenomjordiske skurkene er spillets ødeleggbare miljøer. Handlingen i enspillerkampanjen skal følge handlingen i filmen.

– Battle: Los Angeles er et svært spennende spill, og passer perfekt sammen med filmen vår. Saber og Konami har på en kreativ måte gått inn i filmens verden, og brukt den som et lerret for å skape et rikt, actionfylt spill, skryter Mark Caplan fra filmselskapet Sony Pictures Entertainment.

Siste fra forsiden