Battlefield 3 bekreftet

EA har gitt Need for Speed til Burnout-utvikler, og samtidig bekreftet at Dice lager Battlefield 3.

Electronic Arts har allerede Need for Speed: Shift, Need for Speed: Nitro og Need for Speed: World Online på vei, men de hviler ikke på laurbærne av den grunn. På en investeringskonferanse kunne Electronic Arts-talsmann John Pleasants fortelle at Burnout-utvikler Criterion Games også skal få lage en utgave av Need for Speed.

NFS: Shift utvikles av Slightly Mad Studios og kommer i høst.

Pleasants uttaler at Burnout-teamet lager kvalitetsspill og er fokuserte på online-opplevelser, noe som kan bety at det neste Need for Speed vil ha stort fokus på flerspiller. Det er likevel ikke godt å si hvordan Criterion sitt Need for Speed-spill skal passe inn med alle de andre, eller hva fremtiden nå vil bringe for Burnout-serien.

På den samme konferansen kunne talsmannen også avsløre det mange hadde antatt på forhånd, at Dice holder på med Battlefield 3. Det føyer seg altså inn i en lang rekke av Battlefield-titler for Dice, som allerede har Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 1943, og Battlefield: Heroes på plakaten.

&ndash Jeg har hatt gleden av å se på Battlefield 3 hos Dice i Sverige, og ble veldig imponert over måten de jobber med det produktet på. Naturligvis kommer ikke spillet i dette finansåret, men det er et produkt som ser veldig bra ut, kunne Pleasants fortelle.

(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden