Battlefield: Play4free avduket

Battlefield: Play4free avduket

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

For et par dager siden avslørte tidligere Battlefield-produsent Ben Cousins at han var i London for å avduke et nytt Battlefield-spill. Spekulasjonene fulgte, blant annet var tittelen Battlefield: Assault blant de mer aktuelle kandidatene. Nå har katten sluppet ut av saken, Battlefield Play4free ble nylig annonsert.

BF: Play4free bygger videre på konseptet bak etterhvert velkjente Battlefield: Heroes, et gratis og browser-basert Battlefield-spill. Men hvor BF: Heroes har satset på såkalt leken krigføring, vil derimot BF: Play4free kjøre en langt mer seriøs "tone". Battlefield: Play4free vil ifølge utviklerne fokusere på samtlige av elementene som kjennetegner Battlefield-serien, både kjøretøy, store slag og mange spillere. Opptil 32 spillere skal få krige på kjente og kjære brett fra klassikeren Battlefield 2, men med våpen og utstyr fra nåværende FPS-konge BF: Bad Company 2.

– Vi pløyet ny mark i 2009 med Battlefield: Heroes, som for øyeblikket har over seks millioner spillere på verdensbasis. Nå bygger vi videre på den suksessen med et nytt Battlefield som vil fokusere på kjernefølelsen i Battlefield-serien. Battlefield: Play4free vil bli et seriøst spill for fans som leiter etter super, men gratis, opplevelse på høyde med nåværende stortitler.

BF: Play4free skal etter planen slippes i løpet av våren neste år, men ivrer du etter å prøve det nye spillet kan du skrive deg opp for en lukket beta som starter 30. november.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (19)

Forsiden akkurat nå

Til toppen