Activision tviholder på gullkyrne

Activision tviholder på gullkyrne

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Activision er kjent for å lene seg tungt på etablerte serier og merkenavn. Dette vil gigantutgiveren etter alt å dømme fortsette med, Activision-toppmann Eric Hirshberg har ovenfor investorene i det suksessfulle selskapet røpet at de fleste av Activisions mest etablerte serier vil fortsette i 2011.

Et nytt Call of Duty vil lite overraskende slippes også neste år, og i tillegg vil tegneserie-lisensene giganten sitter på utnyttes, både ved at det slippes nye Spiderman, Transformers -og X-Men-spill.

Fra Spiderman: Shattered Memories
Fra Spiderman: Shattered Memories

Dermed får ikke seriene så altfor mye pusterom. Spiderman: Shattered Dimensions ble sluppet ganske så nylig til det meste som kryper og går av plattformer, det samme ble Transformer: War for Cybertron. X-Men-spillet det snakkes om kan godt vise seg å være X-men: Destiny, som vi har skrevet om tidligere.

I tillegg vil Activision slippe ytterligere såkalte «Hero-spill», altså musikkspill. Om det er snakk om nytt Guitar Hero, DJ Hero eller begge deler er ikke klart ennå.

Les også: Anmeldelse: Spiderman: Shattered Dimensions
Les også: X-Men Origins: Wolverine
Les også: Black Ops for brutalt for japanerne


(Kilde: Computerandvideogames)

DJ Hero 2

Wii
Slippdato: 22. oktober 2010
Sjanger: Musikk/rytme
Utvikler: FreeStyleGames
Utgiver: Activision

Guitar Hero: Warriors of Rock

X360
Slippdato: 24. september 2010
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Neversoft Interactive
Utgiver: Activision

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen