Nytt Battlefield blir annonsert på fredag

Nytt Battlefield blir annonsert på fredag

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Battlefield er et navn som burde få det til å ringe bjeller hos de fleste. Serien utvikles av svenske DICE og utgis av megaselskapet Electronic Arts. Det ligger utvilsomt godt med penger i merkevaren, ettersom det har blitt gitt ut fire spill som bærer navnet i løpet av de to siste årene.

Nå ser det ut som EA fortsetter å smi mens jernet er varmt. Ben Cousins var tidligere produsent for Battlefield-serien, og har senere tatt stillingen som leder for EAs Easy Studios. Nå har Cousins vært aktiv på Twitter, og meddelt at han er i London for å vise frem et uannonsert prosjekt som bærer Battlefield-navnet.

Utover at spillet avdukes førstkommende fredag, vet man svært lite om hva som blir vist frem. Det har vært spekulert i en tittel ved navn Battlefield Assualt, etter at EA for en tid tilbake registrerte et slikt domenenavn. Ifølge Cousins kvitring er det ikke dette spillet som blir vist frem.

Easy Studios står bak det nettleserbaserte Battlefield Heroes, så kanskje det er et prosjekt med like bred rekkevidde?

Les også: Mario i alle dimensjoner på vei til 3DS
Les også: Anmeldelse: Costume Quest
Les også: Vaginaspill med penisforlenger

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen