Mario i alle dimensjoner på vei til 3DS

Mario i alle dimensjoner på vei til 3DS

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nintendo 3DS ser ut til å få suveren støtte, med haugevis av spill fra både Nintendo og selv og andre store utviklere på vei, mange klare allerede ved lanseringen av konsollen.

Nintendo viste på årets E3-messe at både Mario Kart, Pilotwings og klassikerserien Kid Icarus er på vei til konsollen. Kort tid etter ble det klart at en nyversjon av Zelda: Ocarina of Time også var på vei. Men hva med vår kjære rørlegger Mario, han er vel ikke glemt han heller?

Langt derifra. Skaperen av Mario selv, Shigeru Miyamoto, kunne røpe at både et tredimensjonalt og et todimensjonalt plattformspill med Mario i hovedrollen er på vei. Dette uttalte han på et investormøte i Japan sist uke.

New Super Mario Bros har vi sett både til Wii og DS, og begge har solgt i utrolige mengder. Nyversjonen av Super Mario 64 gjorde det også bra for å være et spill opprinnelig fra 1996, men solgte aldri i samme kvanta som sin på alle måter enda mer gammeldagse konkurrent.

Hvordan 3D-effekten blir i et tradisjonelt todimensjonalt Mario-spill gjenstår selvsagt å se, men dypt blir det nok uansett.

Les også: Anmeldelse: Super Mario 64 DS
Les også: Ville du spilt Mario med geværR
Les også: Anmeldelse: New Super Mario Bros. Wii


(Kilde: CvG)

Super Mario 64

DS
Slippdato: 11. mars 2005
Sjanger: Plattform
Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen