Ville du spilt Mario med gevær?

Ville du spilt Mario med gevær?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Opprinnelige designdokumenter for Super Mario Bros avslører detaljer som garantert vil forbause mange Mario-fans. Her kommer det blant annet frem at Mario opprinnelig skjøt kuler fra en strålepistol. Miyamoto har for kort tid siden uttalt at hans planer for rørleggeren inkluderte at Mario skulle skyte kuler i stedet ildkuler, men han nevnte ikke noen form for våpen.

Tidløs klassiker.
Tidløs klassiker.

Det er en den nye boken om rørleggerhelten, titulert "History Of Mario", som avslører disse forunderlige idéene rundt verdens største spillfigur. Boken blir ikke utgitt i Storbritannia før tidlig i desember, men samlingen er imidlertid allerede ute i Japan og de første bildene fra boka har nå dukket opp på nettet.

Dokumentene avslører også at Mario hadde en jetpack på seg, slik at han kunne sveve både vertikalt og horisontalt når han var i luften. I tillegg viser gamle brukssanvisninger at Mario kunne benytte seg av både armer og ben i nærkamp.

Hvordan tror du Mario med ammo ville ha vært?

Les også: Belønner førstehåndskjøpere av Fable 3
Les også: Klarer ikke produsere nok Playstation Move
Les også: New Vegas fylt med småfeil

(Kilde: CVG)

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen