Battlestations: Midway til 360

Eidos har kunngjort at Battlestations: Midway kommer til Xbox 360, samtidig som de øvrige konsollversjonene ser ut til å ha blitt kansellert.

Battlestations: Midway har vært under utvikling en stund, og det var opprinnelig meningen at dette innovative sjøkampspillet skulle komme til PC, PS2 og Xbox. Nå ser PS2 og Xbox-versjonene ut til å ha blitt kansellert, til fordel for den nye gutten i gata, Xbox 360. PC-eiere kan imidlertid fortsatt se frem til spillet, som skal lanseres til høsten.

Battlestations: Midway på Xbox 360

Battlestations: Midway følger marinerekrutten Henry Walker, som opplever krigen i Stillehavet fra amerikanernes synsvinkel. Spillet er en relativt unik blanding av actionspill og taktisk strategispill hvor du får delta i store sjøkamper (med både slagskip, ubåter og fly), og i tillegg til å få taktisk kontroll over enhetene dine, kan du kontrollere dem direkte som i et actionspill.

Eidos forteller at spillet utnytter seg maksimalt av Xbox 360-konsollens potensial, og at konsollens kraft gir dem mulighet til å øke detaljnivået enda et par hakk i forhold til det som opprinnelig var planlagt. Dessuten får spillere mulighet til å kjempe mot eller med hverandre over Xbox Live.

Battlestations: Midway kommer til høsten, og utvikles av Eidos Studios Hungary. Nøyaktig hva som har skjedd med den opprinnelige utvikleren, Mithis Entertainment, vet vi ikke - de utviklet også Joint Task Force for HD Interactive, som nå er under utvikling hos det HD-eide studioet Most Wanted Entertainment. Det kan se ut som Mithis ble delt opp i to studioer etter utgivelsen av deres forrige spill, Creature Conflicts.

Mer informasjon om Battlestations: Midway kan du finne på spillets offisielle nettsted. Vi tok en titt på spillet i 2004, og allerede da så det svært spennende ut. Det er imidlertid uklart hvor mye som har blitt endret siden versjonen vi baserte sniktitten vår på.

Siste fra forsiden