Bekjenner sine synder

Good Old Games holdt oss for narr.

Etter et par dager med usikkerhet og en viss mistanke om at vi ble holdt for narr, har Good Old Games avslørt at de skal lansere en ny og forbedret nettbutikk i løpet av torsdag. Good Old Games’ nedleggelse viste seg å være et PR-stunt i forkant av den endelige lanseringen. I en selsom pressekonferanse, der administrerende direktør og en av grunnleggerne kledde seg ut som munker, erkjente de sine synder og beklaget seg ovenfor sine skrekkslagne og skuffede kunder.

Etter en beklemmende og litt haltende introduksjon punktuert av en lenger bønn, komplett med hodenikking og foldede hender, beklager de at de måtte stenge butikken så plutselig. De legger så til at de synes spillbransjen er blitt veldig seriøs i det siste, kanskje til og med litt stiv og at de savner de gode, gamle dagene da ting var litt villere.

I den noget hjemmesnekrede videoen kommer det frem at Good Old Games ble litt forskrekket over hvor mange rykter som plutselig begynte å svirre, og det virker som om de ønsker å gjøre det uklart hvorvidt munkevideoen var planen hele tiden, eller en hurtig og potensielt viral-vennlig måte å bøte på skaden.

Good Old Games skal relanseres klokken to på torsdag, fortsatt uten DRM og like uavhengig som tidligere.

(Kilder: Rock, Paper, Shotgun, Gamasutra, GOG.com)

Les også: Sparkster på nye eventyr
Les også: Disse går vi aldri lei!
Les også: Anmeldelse: Puzzle Quest 2

Siste fra forsiden