Bethesda inviterer til betatesting av The Elder Scrolls: Legends

Utvikleren forklarer også hvordan kortspillet fungerer i en ny video.

Bethesda har annonsert en lukket betatest for samlekortspillet The Elder Scrolls: Legends, som ble sparket i gang på torsdag. Den første runden med invitasjoner er allerede sent ut til noen få spillere, og i løpet av de neste månedene planlegger utvikleren å invitere enda flere testere.

Slik skal The Elder Scrolls Legends se ut.
Bethesda

Dersom du ønsker å prøve Bethesdas svar på Hearthstone må du registrere deg på utviklerens nettsider. Betaen er foreløpig kun tilgjengelig på PC, men The Elder Scrolls: Legends skal også lanseres på iPad og noen hittil uannonserte plattformer.

Ny trailer

I forbindelse med betaen lanserte Bethesda også en ny trailer, som viser hvordan deres samlekortspill skal fungere. Som du kan se i videoen øverst i artikkelen minner spillet mye om Hearthstone, med en og annen liten vri.

Blant annet er spillbrettet delt inn i to baner, der kort enten spilles på høyre eller venstre side. Dette gir spillet en ny strategisk dimensjon da kortene på bordet kun kan angripe fiender i sin bane, eller motspillerens helt. I tillegg har hver bane spesielle egenskaper som påvirker spillets gang.

The Elder Scrolls: Legends byr på flere forskjellige moduser med alt fra en enspillerkampanje til rangerte kamper mot andre spillere.

Spillets lanseringsdato er foreløpig ikke fastsatt.

Bethesda jobber også med tre helt nye spillprosjekter.
– Ulikt noe vi har gjort tidligere »

Siste fra forsiden