Bethesda jobber med tre helt nye spillprosjekter

– Ulikt noe vi har gjort tidligere.

Konseptbilde for The Elder Scrolls V: Skyrim.
Bethesda

Todd Howard – kreativ leder i Bethesda Game Studios – har hintet til tre helt nye spillprosjekter som utvikleren skal jobbe med fremover. Disse skal visstnok være vidt forskjellige fra noe studioet har gjort tidligere, men det blir trolig en stund til vi får vite akkurat hva det innebærer.

Todd Howard under årets D.I.C.E.-samling.
D.I.C.E.

Howard var en av gjestene på denne ukens D.I.C.E. Summit, en årlig samling for aktører i spillbransjen, der han blant annet avslørte noen ytterst få detaljer om Bethesdas planer fremover:

– Vi har tre langsiktige prosjekter på gang som vi kommer til å snakke om på et senere tidspunkt. De er alle vidt forskjellige fra det vi har gjort før, samtidig som de også er spill i kjent Bethesda-stil – altså store og litt gale, fortalte Howard.

Fallout 4-utvidelser først

Før Bethesda går i full gang med nye prosjekter er planen imidlertid å bli ferdig med alt av nedlastbart innhold for Fallout 4. Studioet annonserte denne uken tre pakker med ekstrainnhold som skal lanseres i løpet av de neste tre månedene, men utvidelsesplanene stanser ikke der.

Den totale mengden med tilleggsinnhold har faktisk blitt langt større enn utvikleren hadde forestilt seg, og i løpet av 2016 vil enda flere pakker lanseres.

Mens innholdsmengden går opp stiger også prisen på Fallout 4s sesongpass, men ut februar kan du fortsatt kjøpe det til opprinnelig pris.

Bethesda skal ha sin egen E3-visning i år også.
I fjor viste de Fallout 4 – hva vil de vise i år? »

Siste fra forsiden