Bethesda skal ha sin egen E3-visning i år også

I fjor viste de Fallout 4 – hva vil de vise i år?

Lauren Elisabeth / Shutterstock.com

I fjor debuterte utgiverhuset Bethesda med en egen E3-presentasjon, lik de vi har vært vant med fra Ubisoft og EA de siste årene. Der fikk vi blant annet den første skikkelige visningen av Fallout 4, og en avduking av Dishonored 2.

Nå forteller utgiveren at de vil troppe opp igjen i år for å vise frem hva de jobber med.

Alt vi vet så langt er at visningen skal skje 12. juni, klokken 04:00 i vår tidssone, altså i forkant av selve messen som begynner 14. juni. Vi tipper dog at vi får se Dishonored 2 ta mye av oppmerksomheten, og kanskje også det nye Doom-spillet som id Software har puslet med en stund. I tillegg er vi litt nysgjerrige på om svenskene i Machine Heads jobber med noe Wolfenstein-relatert eller noe helt annet.

Neppe The Elder Scrolls VI

Antageligvis får vi også litt informasjon om hva som skjer videre med nettrollespillet The Elder Scrolls Online og kortspillet The Elder Scrolls Legends. Vi tviler likevel sterkt på at vi får høre noe spesifikt om en oppfølger til The Elder Scrolls V: Skyrim siden det utviklingsteamet har vært opptatt med Fallout 4 frem til nå. Mer sannsynlig er det at Bethesda Game Studios har noe utvidelsesinnhold til det spillet i ermet.

Gigantutgiveren EA dropper på sin side gulvplassen på E3-messen i år. I stedet skal EA ha et eget tredagers arrangement kalt EA Play i Los Angeles som er åpent for alle mellom 12. og E3-oppstartsdagen 14. juni. Det skal være gratis å komme inn, men selskapet har ikke gitt ut noen informasjon om hvordan man sikrer seg en billett.

Fallout 4 ble lansert med en del feil, men solgte godt for det.
Hvorfor lar vi Bethesda slippe unna med «bugs» gang på gang?

Siste fra forsiden