Beyond Good & Evil i HD

Ubisoft bringer kultklassikeren til PS3 og Xbox 360.

Nettstedet IGN forteller at Ubisoft jobber med en nyversjon av actioneventyret Beyond Good & Evil, som opprinnelig ble lansert i 2003. Den nye utgaven får oppgradert HD-grafikk (inkludert mer detaljerte figurmodeller og skarpere teksturer), og lanseres i nedlastbar form for Xbox 360 og PS3. Utgivelsen finner sted til neste år.

Bilde fra originalutgaven.

Beyond Good & Evil ble kokt opp av Rayman-skaper Michel Ancel, og er et actioneventyr der vi følger Jade, en journalist (og kampsportekspert) som er på sporet av noe stort.

Handlingen foregår i et spennende univers der mennesker lever sammen med en hel rekke vesener (vanligvis inspirert av jordiske dyr). Kloden Jade befinner seg på er under angrep av en tilsynelatende ustoppelig hær med insektaktige romvesener.

Sammen med villsvinet Pey'j forsøker Jade å finne ut hvor disse utyskene kommer fra, og hvorfor militærdiktaturet som hersker på planeten ikke klarer å stoppe dem.

Relanseringen vil utvilsomt glede både nye og gamle spillere, og forhåpentligvis er den en indikasjon på at oppfølgeren også er på vei.

Siste fra forsiden