Telia Masters 2021 Summer - League of Legends

Bifrost kan ta seg til toppen av Telia Masters

Møter finske NYYRIKKI i turneringens semifinale.

Mathias «Tide» Kruse og resten av Bifrost kan ta seg til toppen av Telia Masters.
Eivind Von Døhlen/Good Game

DETTE ER TELIA MASTERS

Vis mer

Telia Masters er en nordisk turnering hvor de beste lagene fra Telia Esports Series i Norge, Sverige, Damnark, Finland, Island og Storbritannia braker sammen og kjemper om to plasser inn i Northern League of Legends Championship neste sesong.

Søndag 1. august startet sommerutgaven av den nordiske turneringen Telia Masters, hvor de to beste lagene får muligheten til å kvalifisere seg til prestisjetunge Northern League of Legends Championship (NLC).

Rich Gang og Bifrost kvalifiserte seg til Telia Masters ved å spille seg til finalen i den norske utgaven av Telia Esports Series.

Gjennom fem kampdager og tretti best-av-tre-oppgjør har tolv lag blitt til fire, og Bifrost står igjen som Norges eneste håp i turneringens sluttspill etter å ha vunnet sin gruppe. Rich Gang havnet på en tredjeplass i sin gruppe, bak svenske Lanomania og finske NYYRIKKI.

LES OGSÅ: Vanir og Riddle enige om utlån

LES OGSÅ: Har du husket å melde deg på Telialigaen?

Går inn med favorittstempel

BIFROST I TELIA MASTERS:

Vis mer

Roshan «I am Kees» Visser (Top)
Taneli «Tanu» Renfors (Jungle)
Alexander «HHNeverLucky» Fedde (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Mehmet «Only35» Emin Aydın (Support)

Med en forrykende statistikk i gruppespillet er det ingen tvil om at Bifrost er én av favorittene til å ta seg til turneringens finale.

Med seg fra gruppen har de finske Team DeftFox som forøvrig var det eneste laget som klarte å ta poeng fra Bifrost i gruppespillet.

Alexander «HHNeverLucky» Fedde har storspilt så langt i Telia Masters.
Domino Esport

I semifinalen får Bifrost muligheten til å revansjere poengtapet, i det de møter Team DeftFox' landsmenn i NYYRIKKI. Hvorvidt finnene er Bifrosts store svakhet eller ei finner du ut av på tirsdag 10. august, klokken 1530.

LES OGSÅ: Alt lå til rette for Riddle-suksess i NLC

Siste fra forsiden