Bikinisamuraiene redder verden

Onechanbara til Europa

Zombier truer verden, og de eneste som kan ordne opp er jentene i Bikini Samurai Squad.

Noe av det første du lærer når du leser The Zombie Survival Guide er at om du skulle være så uheldig å havne i en situasjon hvor zombier er innblandet, må du gjøre alt du overhodet kan for å beskytte kroppen mot zombiebitt.

Lettkledd zombiejeger.

Jentene i Bikini Samurai Squad har tydeligvis ikke lest denne essensielle boken, for de går nemlig til kamp mot de vandøde uten å beskytte noe annet enn sine mest private kroppsdeler, og selv der gjør de en relativt dårlig jobb.

Nå kommer Bikini Samurai Squad til Europa, i to forskjellige spill. Det første heter Onechanbara: Bikini Samurai Squad, og lanseres til Xbox 360.

Her må søstrene Aya og Saki bekjempe en hær av vandøde, som infiserer en av favorittbyene deres. Spillet kommer med tre spillbare figurer, hver med en rekke unike egenskaper, og i tillegg til å spille alene kan du samarbeide med en venn.

Et interessant element er at hvis figuren din blir tilsølt fullstendig av blod, blir hun rasende og dreper fiender raskere og mer effektivt enn tidligere.

Spill nummer to er Onechanbara: Bikini Zombie Slayers for Wii. Dette spillet følger i fotsporene til Bikini Samurai Squad, og lar deg og en venn spille som Aya og Saki, og bekjempe zombier. Nok en gang loves vi massevis av unike angrep, og raserimodus som utløses av blodsøl på kroppen.

I vår del av verden er det KE Media som distribuerer disse to spillene, og planen er å lansere dem begge i løpet av første kvartal 2009.

Siste fra forsiden