Bioshock-MMO på vei?

Bioshock-MMO på vei?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Ifølge en av Destructoids "mystiske kilder" er 2K Games i gang med å lage et massivt onlinespill satt i Bioshock-verdenen.

Les også: Anmeldelse: Bioshock 2

Ryktene virker ikke helt usannsynlige med tanke på at sjefen for Take Two (som eier 2K Games) tidligere har nevnt Bioshock som mulig MMO og film. Uttalelsen kom i forbindelse med en investorkonferanse. Filmplanene er som kjent blitt en realitet.

Les også: Bioshock-film får regissør

Hvem står bak?

Hvilke utviklere som lager spillet for 2K Games sier ryktene ingenting om. Bioshock-skaperen Ken Levine og hans Irrational Games skal etter sigende være i gang med et helt nytt konsept som ikke har med Bioshock å gjøre.

Bioshock 2-utviklerne 2K Marin holder på sin side på med å lage XCOM, som altså tydeligvis ikke er den eneste sjangerforvirrede tittelen på vei fra 2K Games for tiden.

Les også: Nytt XCOM på vei fra 2K Marin

Enkelte kritiske røster mener et Bioshock-MMO kun er egnet til å melke markedet for penger. Hva tror du?

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen