Bioshock-film får regissør

Bioshock-film får regissør

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Bioshock-filmen er i stadig utvikling, og nå har prosjektet fått et nytt regissørnavn på laget. Inntil nylig var det Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean-filmene) som var ment å ha det ærefulle oppdraget, men nå melder Variety at Juan Carlos Fresnadillo blir den nye regissøren.

Spanjol med grøssererfaring

Spanskfødte Fresnadillo har foreløpig ikke mange filmprosjekter å vise til. Merittlisten består av et par kortfilmer og to spillefilmer, hvorav den siste var actiongrøsseren 28 Weeks Later fra 2007, som fikk relativt god mottakelse av publikum og kritikere. Fresnadillo ble for øvrig også Oscarnominert for kortfilmdebuten Esposados fra 1996.

Grunnen til at Verbinski forlot prosjektet skal være forpliktelser i forbindelse med en annen regijobb, noe som da gjør det umulig å jobbe med Bioshock-filmen, siden denne skal spilles inn utenfor USA av budsjettmessige årsaker.

Verbinski beholder imidlertid produsentrollen, og manuset skrives av den Oscarnominerte manusforfatteren John Logan, som har jobbet med store filmer som Gladiatoren og The Aviator.

Siden Bioshock-filmen er i den første fasen av produksjonen foreligger det ingen premieredato, så det er bare å smøre seg med tålmodighet en stund til.

(Kilde: Varity.com)

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen