Demo og ny Mass Effect 2-utvidelse

BioWare holder på

BioWare har lansert en demo og mer innhold til romrollespillet.

Så langt har vi ikke sett noe til Mass Effect 3 på årets E3, men BioWare og Electronic Arts lanserer i alle fall fortsatt nyheter for seriens nyeste utgivelse, Mass Effect 2.

Mer fremtidsmoro fra BioWare.

Først ut er en demo, som er ute på Xbox 360 og PC. Denne inneholder et oppdrag hvor spillets helt, Commander Shepard, må rømme fra en romstasjon under angrep. Dessuten får vi et oppdrag hvor målet er å rekruttere Subject Zero, en fange i et avansert fengsel.

Hvis du spiller gjennom demoen og finner ut at du vil kjøpe fullversjonen, skal du kunne bruke den lagrede figuren fra demoen. All erfaring og alle valg du har tatt i demoen skal da overføres til fullversjonen. Demoen finner du på Mass Effect-nettstedet, hos Fileshack og på Xbox Live (2 GB).

BioWare har også lansert en ny nedlastbar utvidelse for spillet, som heter Overlord. Her må du undersøke en planet hvor det visstnok forskes på en hybrid av geth og menneske. Du får navigere deg rundt ved hjelp av kjøretøyet fra Firestorm-pakken.

Til slutt tar vi med at BioWare også har lansert en oppdatering til hovedspillet, som fikser en hel haug feil. Du kan laste den ned fra Fileshack og Mass Effect-nettstedet.

Siste fra forsiden