Neste Stalker får utgiver

bitComposer tar oss til Tsjernobyl

Har du husket å booke billetten til Tsjernobyl-turen i høst?

Den unge tyske utgiveren bitComposer Games har kunngjort at de har sikret seg de verdensomspennende utgivelsesrettighetene til Stalker: Call of Pripyat fra GSC Game World. Spillet skal lanseres eksklusivt for PC i løpet av høsten.

Call of Pripyat tar oss nok en gang med til området rundt Tsjernobyl i Ukraina, hvor en atomreaktor sa takk og farvel i 1986. I spillets verden har katastrofen resultert i enorme skader på miljø og dyreliv, men også unike fenomener med høy verdi. Disse er det mange som er på jakt etter.

Urolig vær i Tsjernobyl-sonen.

Du får rollen som en agent ved navn Alexander Degtyarev, som må undersøke et mysterium rundt fem militærhelikoptre som har forsvunnet i Tsjernobyl-sonen. Her kommer du i kontakt med flere grupper lykkejegere, som har ulike agendaer.

Som de to forrige spillene i serien blander Call of Pripyat førstepersons skyting med rollespill, og lar deg utforske realistiske og livsfarlige miljøer. Spillets historie tar deg blant annet til Jupiter-fabrikken, byen Pripyat og en hemmelig militærbase.

bitComposer er ikke en kjent utgiver, men de har allerede sikret seg rettighetene til den neste bilsimulatoren fra SimBin. Nå er de svært fornøyd over å også ha kapret Call of Pripyat:

– Med Stalker: Call of Pripyat har vi fått nok en høyprofiltittel i porteføljen vår. Det at vi klarte å konkurrere mot internasjonalt etablerte utgivere viser hvor mye GSC stoler på oss. Sammen med GSC og våre distribusjonspartnere vil vi fortsette seriens suksess, slik at vi kan bygge på dette fundamentet i fremtiden, sier bitComposer-direktør Wolfgang Duhr.

Sjekk det offisielle nettstedet for mer info om Call of Pripyat.

Siste fra forsiden