Black Ops for brutalt for japanerne

Både japanerne og tyskerne vil få litt andre versjoner av spillet enn oss andre.

Det er nå bare dager til kanonene avfyres, rakettene skytes opp og dynamitten gjøres klar. Vi snakker selvsagt om lanseringen av Call of Duty: Black Ops, det nyeste tilskuddet til den populære skyteserien som helt sikkert vil sette rekorder nok en gang den 9. november.

Det er ikke alle i verden som får nyte spillet i all sin grufulle prakt. Det ble klart sist uke at tyskerne kommer til å sensurere spillet på en eller annen måte, noe som ikke akkurat er uventet for et spill som har en modus ved navn Nazi Zombies. Men nå kan 1UP meddele at også japanerne vil få en moderert versjon av det kommende storspillet.

Konkret innebærer dette at alle hakekors, eller swastika om du vil, vil fjernes fra zombie-modusen, og bli byttet ut med det noe eldre og mindre forhatte jernkorset. Dette gjelder de dubbete versjonene av spillet for både konsoller og PC, internasjonale utgaver som har undertekst vil ikke sensureres.

I tillegg vil japanerne aldri få oppleve en spesifikk tortur-scene, fordi den har blitt karakterisert som spesielt brutal av landets sensurorgan.

Les også:Kan Black Ops overta flerspillertronen?
Les også:På zombiejakt med JFK
Les også:Black Ops blir det mest følelsesladde Call of Duty til nå


(Kilde: 1UP)

Siste fra forsiden