Black Ops-kartpakke i sikte

Tradisjonen tro utvides Call of Duty-spillet med flere spillområder.

Noe av det mest definerende og viktigste med skytespill som skal nytes i flerspiller er brettutvalget. Hvis man klokker tusen timer i kampen om å perfeksjonere moderne krigføring så er det viktig av omgivelsene føles riktige og friske, og introduksjonen av nye spillbrett er en viktig del av dette.

Call of Duty-serien er intet unntak fra denne regelen, og det har blitt tradisjon med minst et par kartpakker for hver utgivelse i serien.

Det er svært populært å spille Black Ops over nettet.

Nå er det gigasuksessen Call of Duty: Black Ops sin tur til å få et tilskudd av spillområder, det melder CVG.

Her bys man på fem nye spillkart, hvorav fire er ordinære flerspillerområder og ett er et nytt zombiebrett. To av kartene foregår i henholdsvis Hong Kong og ved polarsirkelen et sted, som er områder man besøker i enspillerdelen.

Deretter får man noe mer surrealistiske opplevelser i de to andre, som er basert på det velkjente Checkpoint Charlie-punktet ved Berlinmuren og en amerikansk ishockeybane.

Kartpakken slippes til Xbox 360 den 1. februar, og er eksklusiv for Microsoft-konsollen i en måned. Deretter kommer den til PlayStation 3 og PC etterpå. Prisen skal være 1200 Microsoft Points, 15 amerikanske dollar eller rundt 90 norske kroner.

Siste fra forsiden