Samuraier og gjenferd fra Capcom

Blandet drops

To nye prosjekter har blitt kunngjort.

Tokyo Game Show er i gang, og gode, gamle Capcom har selvsagt litt nytt snop å by på. Nå har de kunngjort to ferske spill, et til PlayStation 3 og et til DS, og begge skal utgis i USA og Europa en gang i løpet av 2010.

Sengoku Basara: Samurai Heros

PlayStation 3-eiere kan se fram til et gjensyn med Dynasty Warriors-klonen Sengoku Basara. Denne serien har gjort det bra i Japan, men den vestlige lanseringen (under navnet Devil Kings) oppnådde ikke den samme suksessen.

Det nye spillet har fått navnet Sengoku Basara: Samurai Heros, og er som forgjengerne svært løst basert på Japansk historie. Som overmenneskelig superkriger skal du pløye gjennom hundrevis av soldater og duellere mot andre ledere med lignende krefter.

I rollen som de forskjellige lederne er målet å få alle deres armer fram til det avgjørende slaget ved Sekigahara, og det endelige utfallet avhenger av valg du har gjort i løpet av kampanjen. Som i resten av serien blir det dugelig med fargerike spesialangrep og masse utstyr du kan oppgradere krigerne dine med.

Ghost Trick

Fra skaperen av Ace Attorney kommer Ghost Trick, et eventyrspill til DS. Her får vi rollen som gjenferdet Sissel, et skrømt som ikke klarer å huske hvordan han døde. På jakt etter sine tapte minner blander han seg inn i skjebnene til de levende, hovedsakelig for å redde dem fra farlige situasjoner.

Sissel kan nemlig besette diverse gjenstander og få dem til å oppføre seg annerledes enn de vanligvis gjør. Dessverre har denne kraften visse begrensninger, og han har bare fire minutter på seg til å redde folk.

Journalist med krigserfaring

Til slutt er det også verdt å nevne at Capcom kom med en liten kunngjøring om slåssespillet Tatsunoko vs. Capcom. Tidligere har de sagt at den vestlige utgaven får nye krigere, og nå har de avslørt at fotojournalist og zombieslakter Frank West fra Dead Rising blir en av disse.

Siste fra forsiden