Bli ekspert på skytespill

FPS Trainer er et øvelsesverktøy for skytespill.

Det å bruke spill som øvingsverktøy for andre oppgaver er ikke noe nytt, og både militære og sivile instanser har ved flere anledninger brukt spill i opplæring. Men FPS Trainer tar konseptet et lite hakk videre, for dette er nemlig et spill som skal trene deg til å bli bedre i andre spill.

Vil du bli en bedre Call of Duty-spiller?

Som navnet indikerer er sjangeren det er snakk om førstepersons skytespill, og hvis du har ergret deg grønn over å gang på gang bli skutt i fillebiter i spillserier som Counter-Strike, Call of Duty, Quake og Unreal Tournament, er det kanskje noe for deg.

Dette er et gratis, nettleserbasert spill som ifølge utviklerne bruker kjente opptreningsprinsipper for å raskt gjøre deg mer konkurransedyktig i onlinebaserte førstepersons skytespill.

Spillet har en enkel grafikkstil som sørger for at du ikke blir distrahert av bakgrunnene, og at motstanderne er lett synlige.

Når kampene er over får du massevis av statistikk og grafikk som skal hjelpe deg å identifisere styrker og svakheter, og forbedring over tid. Spillet har også integrasjon med ulike sosiale medier.

Det skal også være mulig for erfarne skytespillere å bli trenere, og til og med ta betalt for jobben de gjør (etter at de har bevist at de er pålitelige).

Du kan finne ut mer om FPS Trainer på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden