Nye gåter fra Funcom

Bli med på gåteløsing

Her er flere uløste mysterier fra The Secret World.

Under forrige runde med gåteløsing, rett før ny informasjon om Funcoms kommende massive onlinespill The Secret World ble sluppet 7. april, viste nettsamfunnet rundt spillets forum sine ekstreme egenskaper.

Disse egenskapene har vekket interessen til en gammel kjenning fra første runde av The Secret Worlds alternativ-virkelighets-spilling-kampanje – Aveline Belmont. Hun har nemlig denne gangen sendt en e-post til flere av forumets brukere hvor hun spør om deres hjelp.

Det finnes åpenbart flere sider som er i konflikt med hverandre i denne kampanjen. Under første runde med gåteløsing for rundt to år siden fikk nemlig nettsamfunnets brukere flere e-poster fra noen som kalte seg ”A friend”. Det viste seg at denne vennen lurte brukerne til å bruke sine evner for å finne ut hvor Aveline Belmont befant seg. Dette ble hun ikke glad for, og påpekte at mye kunne ha gått tapt i kampen mot den kommende ondskapen.

For få dager siden utførte den såkalte ”A friend” vandalisme på The Secret World sitt forum, for å fjerne all informasjon om hvordan brukerne fant frem til en annen gruppering i dette bisarre alternativ-virkelighet-spillet – sanctuaryofsecrets.

Aveline Belmont føler at nettsamfunnet skylder henne en tjeneste, siden de avslørte hennes gjemmested for tvilsomme krefter. Hun ønsker at de skal tyde en kodet tallrekke som hun tror kan fortelle henne noe om hennes familie.

Så langt har ikke de geniale kodeknekkerne på forumet klart å løse disse gåtene, så det er kanskje nettopp deg de trenger hjelp av? Hvem vet hvilke avsløringer som venter – kanskje nye nettsider, bilder eller videoer?

De som løste forrige runde med gåter fikk hvert sitt unike merke med hver sin unike kode. Ingen vet så langt hva disse kodene kan brukes til, men spekulasjonene flagrer vilt rundt mulighetene for at de er nøkler til en kommende betatest av The Secret World en gang i fremtiden.

Diskutér mysteriet i forumet

Siste fra forsiden