Telialigaen - Rocket League

– Blir morsomt å spille Telialigaen igjen så vi kan slå noen norske lag

00 Prospects åpner Rocket League-sesongen mot Razzle Dazzlers.

Eivind von Døhlen/Good Game

Torsdag går det offisielle startskuddet for Telialigaens 1. divisjon i Rocket League. 10 lag begynner ferden mot en potensiell sluttspillplass, og kappløpet begynner med toppkamp mellom 00 Prospects og Razzle Dazzlers.

00 Prospects-kaptein Theo «Trex» Gagnat er veldig klar for en ny runde med norsk toppbilfotball, og gleder seg til torsdag kveld.

– Det blir morsomt å spille Telialigaen igjen så vi kan slå noen norske lag. Omstillingen fra vanlige internasjonale turneringer til Telialigaen bør ikke være noe problem, forteller Gagnat til Gamer.no.

Du kan se 00 Prospects mot Razzle Dazzlers direkte på Twitch-kanalen til RLNorway. Kampen begynner 18:00.

– Ser ikke på dem som et bra lag

«Trex».
00 Nation

00 Prospects har holdt fast ved starttreeren som kom seg til semifinalene i høst. For våren er målet det samme som alltid for Oslo-klubben, nemlig å klatre helt til topps på seierspallen.

Disse spiller for 00 Prospects

Vis mer

bv Theo «Trex» Gagnat
bv Sondre «Enlid» Enlid
dk William «ejby» Ejby Lorentzen

«Trex» melder om gode resultater og forberedelser i forkant av sesongen. Disse skal nå videreføres til Telialigaen, der laget møter et nytt og forbedret Razzle Dazzlers. 00 Prospects-kapteinen er likevel ikke spesielt bekymret for hva torsdagens motstander vil stille opp med.

– Razzle har fått inn «Maadzz», men jeg ser fortsatt ikke på dem som et bra lag, konstaterer Gagnat.

LES OGSÅ: Her er lagene som skal kjempe om Rocket League-trofeet i Telialigaen »

– Tror det kan være bra for oss å møte dem tidlig i sesongen

«Reganam».
Sindre Stien/Good Game

Som «Trex» nevner har «Maadzz» vendt tilbake til Razzle etter tre sesonger borte fra klubben – inkludert to sammen med nettopp 00 Prospects, den gang Nordavind.

Les også
Tre norske lag videre til nordisk finale

Disse spiller for Razzle Dazzlers

Vis mer

no Tormod «Reganam» Lien
no Mads «Maadzz» Gjelsten
no Aleksander «Phocas» Jensen

Den dekorerte superstjerna bringer mer stabilitet til et Razzle-lag som i det siste har slitt med å prestere på et jevnt nivå uke etter uke. Tormod «Reganam» Lien tror også det kan være en fordel å møte 00 Prospects allerede i første runde.

– Jeg tror det kan være bra for oss å møte dem tidlig i sesongen. Forhåpentlig har de ikke rukket å sette bilen i høygir, slik at vi kan snike med oss en seier, forteller Lien.

Spenningsfylt førsterunde

Ellers byr vårens første Rocket League-runde i Telialigaen på flere spennende oppgjør. Rett etter 00 Prospects mot Razzle skal regjerende mester AW3 i ilden mot Mustu Fluck, i en reprise av finalen fra høstsesongen.

Deretter venter Fact mot Playwell og Domino mot Rotaryon, fire lag som alle er ute etter å bevise at de hører hjemme i toppen. Major-gutta har for øvrig allerede vist hva de kan få til, med en knusende seier 4-0 da de tjuvstartet sesongen mot Metizport onsdag kveld.

Du kan se samtlige av rundens kamper på Twitch-kanalen til RLNorway. Sendingen begynner 18:00.

Siste fra forsiden