Blizzard pønsker på noe

En fjerde runde med BlizzCon er på vei. Hva har vi i vente denne gangen?

Et år i spillbransjen uten BlizzCon er som melk uten sjokoladepulver. Men heldigvis slipper vi å gå uten hype-extravagansaen som er BlizzCon i år også. Og når bransjens kanskje mest respekterte utvikler retter søkelyset mot seg selv, så følger hele verden med.

Messen vil igjen ta plass i Anaheim i California, men denne gangen over fire haller istedenfor tre. Så kan man da begynne å lure litt og legge to og to sammen. Tre messehaller - en til Starcraft, en til Warcraft, og en til Diablo. Om ikke inndelingen er akkurat slik, så trengs det i år av en eller annen grunn litt ekstra plass. Hvorfor det Blizzard?

Fjorårets Blizzard Worldwide Invitational brakte med seg annonseringen av Diablo 3. Et spill så etterlengtet og sagnomsust at hårene reiste seg nedover armene på enhver spillentusiast da Blizzard endelig lettet på sløret. I 2007 la de alle kluter til med Starcraft 2, men hva skjer i år?

Hemmelig spill på trappene

Vi vet med sikkerhet at Blizzard jobber på et hemmelig neste-generasjons MMO prosjekt. Det som kanskje er mest spennende er at dette visstnok ikke skal være basert på eksisterende serier. Det er med andre ord ikke World Of Warcraft 2 eller World Of Starcraft/Diablo.

Så hvilke avsløringer kan vi vente fra årets Blizzard WWI eller BlizzCon? Denne linjen står skrevet nederst i oversikten over messens innhold.

- More exciting activities and attractions to be announced

Sier du det ja? Tradisjonelt sett har WWI stått for de store avsløringene på vårparten, imens BlizzCon har presentert de aktuelle nyhetene litt nærmere på sensommeren. Hva med World Of The Lost Vikings?

Det blir mye spekulasjoner, men det er nok akkurat det Blizzard er ute etter. De er mestere i å promotere seg selv, og de vet at folket er sultne på mer.

Dra frem kalenderen, og kryss av! Moroa går av stabelen den 21. august, og vi kommer tilbake med mer informasjon straks det blir tilgjengelig.

Siste fra forsiden