Blizzard skryter av ny WoW-utvidelse

Arbeidet med den fjerde ekspansjonen er allerede i gang.

Snart lanseresWorld of Warcraft: Cataclysm, en gigantisk ny utvidelsespakke for MMO-giganten World of Warcraft. Men hvis du var naiv nok til å tro at Cataclysm ble den siste utvidelsen for spillet, tok du feil.

Cataclysm blir ikke den siste WoW-utvidelsen.

Game Informer har snakket med seniorprodusent John Lagrave hos Blizzard, og han skryter uhemmet om ideen de har for den fjerde utvidelsespakken for World of Warcraft:

– Vi har en sentral idé for utvidelsen, som gjør både meg og teamet glad og oppglødd. Når alle er i godt humør vet vi at vi er inne på noe. Vi vet ikke helt om dette er den endelige ekspansjonen, men vi vet at noe virkelig godt er på vei. Vil den toppe Cataclysm? Jeg synes den er helt rå, så jeg har troen på det.

Om du er litt lei av World of Warcraft, og heller synes Blizzard burde komme med et nytt massivt flerspillerspill snart, må du smøre deg med tålmodighet. På BlizzCon har nemlig den amerikanske giganten fortalt at de neppe vil kunngjøre noe nytt MMO-spill før tidligst i 2012.

Med tanke på hvor lang tid Blizzard vanligvis bruker fra de kunngjør nye spill til disse faktisk kommer i salg, er det med andre ord liten grunn til å gjøre seg klart for et nytt Blizzard-MMO på en stund.

Siste fra forsiden