Blizzard Arcade Collection

Blizzard slipper samling med klassiske spill

Blizzard Arcade Collection byr på The Lost Vikings, Blackthorne og Rock n' Roll Racing.

Blizzard har samlet tre av sine eldste spill i en samlepakke kalt Blizzard Arcade Collection. Pakken inneholder det første The Lost Vikings-spillet, Blackthorne og det isometriske bilspillet Rock n' Roll Racing.

The Lost Vikings.
Blizzard

I likhet med andre slike samlepakker har Blizzard gjort en del arbeid under panseret. Alle tre spillene kommer i to versjoner: en originalversjon og en oppgradert versjon. Begge utgavene av spillene vil støtte typiske nyfunksjoner som å kunne spole tilbake, eller hoppe inn midtveis i en forhåndsinnspilt gjennomspilling. Spillene byr også på muligheten til å kunne lagre når som helst, men den nye versjonen av Rock n' Roll Racing støtter ikke dette.

Ellers loves det en haug av bonusmateriale, slik som kunsttegninger og intervjuer.

Pakken slippes umiddelbart til Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, og PC. Du kan også spille på PlayStation 5 og Xbox Series X/S gjennom bakoverkompatibilitet. På PC er spillet kun tilgjengelig som en del av The Celebration Collection for øyeblikket, mens man også kan snappe den opp utenfor denne ekstrapakken på konsollene for en snau 200-lapp.

Tre klassikere

Rock n' Roll Racing.
Blizzard

The Lost Vikings var et av Blizzards første spill, og ble faktisk sluppet i 1992 på ymse plattformer, da utvikleren fremdeles het Silicon & Synapse. I spillet skal de tre vikingene komme seg gjennom flere brett ved å å ta høyde for sine styrker og svakheter: Erik kan for eksempel hoppe, men kan ikke angripe, mens Baelog har våpen, men kan ikke hoppe. Spillet fikk en oppfølger til Super Nintendo og andre systemer i 1997, men det er ikke en del av denne pakken.

Blackthorne.
Blizzard

Rock n' Roll Racing er et racingspill der synsvinkelen er skrått ovenfra. Her kjører man rundt på baner med heavy metal-inspirerte biler og baner, akkompagnert av samplebaserte versjoner av kjente heavy rock-låter. Etter alt å dømme har denne pakken greid å jobbe seg rundt rettighetsspørsmål, så de småsnedige versjonene er inkludert her.

Blackthorne er et sideskrollende plattformspill som kom ut på PC og Super Nintendo i 1994. Her bykser man rundt på planeten Tuul og jobber seg gjennom nivåer og fiender med hovedpersonen Kyle. Spillet fikk en del skryt for særlig de gode animasjonene da det ble sluppet, men er et av Blizzard-spillene som har falt litt i bakgrunnen siden 90-tallet.

LES OGSÅ: Stanser videre utvikling av StarCraft II »

Siste fra forsiden