Warcraft III: Reforged

Blizzard svarer på Warcraft III-kritikken: – Vi beklager

Lover å fikse på feil og bringe tilbake manglende funksjoner.

Blizzard Entertainment

Siden lanseringen av Warcraft III: Reforged forrige uke, har både spillet og Blizzard fått gjennomgå av skuffede fans. Frem til nå har det stort sett vært stille fra utvikleren, men mandag kveld rettet teamet en stor unnskyldning til alle som ikke er fornøyde.

Blizzard håper å roe ned sinte fans.
Blizzard Entertainment

– Vi har fulgt diskusjonene de siste par dagene og ønsket å takke dere for tilbakemeldinger, såvel som for deres støtte. Først og fremst ønsker vi å si unnskyld til de av dere som ikke har fått den opplevelsen dere ønsket, og vi har også lyst til å dele planene for hva som skjer videre, skriver Blizzards Randy "Kaivax" Jordan i et åpent brev på utviklerens offisielle forum.

– Vil støtte spillet i lang tid fremover

Arbeidet med å rette opp i feil og mangler er allerede i full gang, forteller Jordan. Blant annet skal en oppdatering slippes denne uken, som fikser visuelle problemer knyttet til Warcraft III: Reforged sin Classic Mode og luker ut feil med lyd, brukergrensesnitt og mer.

Les også: Warcraft III: Reforged sliter med å forsvare sin eksistens »

Av manglende innhold lover Blizzard å introdusere både ledertavler og klaner til både originalspillet og Reforged. Disse forsvant med lanseringen av nyversjonen, men det jobbes med å bringe dem tilbake «i løpet av ukene som kommer».

Til slutt tar utvikleren for seg kritikken mot filmsekvensene i spillet, som ifølge fans ikke hadde fått den overhalingen som tilsynelatende ble lovet på Blizzcon-messa i 2018. I korte trekk bestemte Blizzard seg for å ikke styre for langt unna originalspillet, og denne filosofien gjaldt også for filmsekvenser.

– Kampanjene forteller en av de klassiske historiene i Warcraft-universet, og vi ønsket å bevare ånden til Warcraft III og la spillere gjenoppleve disse uforglemmelige øyeblikkene slik som de var (riktignok gjengitt med nye animasjoner og høyere kvalitet), lyder forklaringen.

Warcraft III: Reforged har satt historisk rekord på Metacritic.
Neppe en rekord Blizzard er veldig fornøyd med »

Siste fra forsiden