Warcraft III: Reforged

Etterlengtede flerspiller­funksjoner for Warcraft III: Reforged satt på vent

Pandemien skaper problemer for utviklerteamet.

Blizzard

Manglende funksjoner knyttet til Warcraft III: Reforgeds flerspillerdel vil ikke komme til spillet med det første. Det forklarte Blizzard onsdag.

Warcraft III: Reforged.
Blizzard

I en utviklerrapport på spillets offisielle forum lovet Warcraft III-teamet at ting som rangerte kamper og ledertavler fortsatt skal komme. Dagens situasjon med koronapandemi og hjemmekontor har imidlertid skapt problemer for arbeidet.

– Først vil vi gi en rask oppdatering på hvordan vi ligger an med rangert spilling, ledertavler og spillerprofiler. Warcraft-teamet jobber fortsatt med å levere disse funksjonene, men på grunn av måten verden fungerer i dag tar alt lenger tid enn vi planla, lyder forklaringen.

Utvikleren har riktignok fått jobbet med noen forbedringer. En ny oppdatering er nå tilgjengelig via spillets testservere, som skal rette opp en feil som spillere kunne utnytte for å skaffe seg mer informasjon om sine motspillere. I tillegg kommer diverse balanseoppdateringer for både raser og gjenstander i spillet.

Blizzard har fått massiv kritikk for måten det behandlet oppussingen av Warcraft III. Ikke bare var nyversjonen en skuffende affære, men at den erstattet originalspillet helt og tvang spillere over til Reforged har ikke vært populært.

Blizzard skal ikke gjøre samme feil med Diablo II-oppussingen.
Diablo II: Resurrected kommer ikke til å erstatte Diablo II »

Siste fra forsiden