Warcraft 2 i Warcraft 3

Moddere lager Warcraft 2 i Warcraft 3: Reforged – se hvordan det ser ut

Det imponerende prosjektet har kommet et stykke på vei.

En gruppe moddere har begynt på et ambisiøst prosjekt, der målet er å gjenskape Warcraft 2: Tides of Darkness i Warcraft 3: Reforged. Og de har allerede kommet et godt stykke på vei, om vi skal dømme ut fra traileren som du kan se over.

Prosjektet heter Chronicles of the Second War, og dersom du er gira på en liten smakebit kan du teste de fire første kampanjeoppdragene nå.

LES OGSÅ: Blizzard vil ikke lage nyversjoner av Warcraft og Warcraft II »

Warcraft 2: Tides of Darkness inneholdt en god del enheter, konsepter og kartvarianter som oppfølgeren gikk vekk fra. Et av aspektene som kommer tilbake i dette prosjektet er fokuset på sjøfart, krigsskip og oljeutvinning.

Warcraft: Chronicles of the Second War.
HIVE

Samtidig vil modderne bygge ut historien ved å bruke den etablerte Warcraft 2-kampanjen, men også dra inn nye kilder og perspektiver som har kommet i ettertid gjennom World of Warcraft og historieboken Warcraft Chronicles. Målet er å lage et spill som er både tro mot originalen, men som passer inn i det som nå har blitt den etablerte historien etter at bøker og annet materiale har gått mer i dybden.

Chronicles of the Second War skal skilte med et dynamisk værsystem, stemmeskuespill og nye modeller for samtlige enheter. Prosjektet vil også dra nytte av funksjoner som Warcraft 3 introduserte, slik som ekstra sideoppdrag, nøytrale fiender og to teknologitrær når man bygger basen i stedet for ett.

Hele sulamitten er neppe ferdig på lenge, men inntil videre er det godt å vite at noen får noe ut av særs skuffende Warcraft 3: Reforged.

LES OGSÅ: Warcraft 3: Reforged er svært skuffende »

Siste fra forsiden