Warcraft: Chronicles of the Second War

Fans gjenskaper Warcraft II-kampanjen i Warcraft III: Reforged – første del ute nå

TLDR

  • Modder-gruppen LoreCraft har lansert første del av prosjektet som gjenoppliver Warcraft II-kampanjen i Warcraft III: Reforged.
  • Chronicles of the Second War, som er gratis å laste ned, har fått betydelig støtte fra fans og har allerede blitt lastet ned over 40 000 ganger.
  • Etter en pause planlegger LoreCraft å gå i gang med neste del av kampanjen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

En gjeng moddere som kaller seg LoreCraft har de siste årene jobbet med å gjenskape Warcraft II-kampanjen inne i Warcraft III: Reforged. Nå er første del offisielt lansert, og alle som eier Warcraft III: Reforged kan laste ned modifikasjonen gratis.

Prosjektet – som teamet kaller Chronicles of the Second War – tar for seg Horde-delen av kampanjen Tides of Darkness. Her får man bli med orkene på deres jakt mot å erobre Lordaeron.

Det hele gjenskapes med spillmotoren som ble brukt i Blizzards egne oppussingsprosjekt Warcraft III: Reforged. Her er altså overhalt grafikk og flere nye funksjoner sammenlignet med det opprinnelige Warcraft II.

Mye nytt.
LoreCraft

To dager etter lanseringen har Warcraft: Chronicles of the Second War allerede sanket mye støtte fra fans. Modifikasjonen er lastet ned over 40 000 ganger, og både nedlastingssiden og YouTube-traileren er overøst med positive kommentarer fra spillere.

Flere har kommentert at dette var prosjektet de hadde håpet på, i stedet for Blizzards offisielle oppussing av Warcraft III. Den fikk nemlig ingen god mottakelse.

LES OGSÅ: Warcraft 3: Reforged er svært skuffende »

– Det var bokstavelig talt ikke ett eneste medlem på teamet vårt som hadde forventet en slik overveldende respons og at vi skulle nå ut så bredt. Det betyr at de tusen på tusen arbeidstimene vi har lagt inn ikke har vært bortkastet. Tusen takk til dere alle, sa LoreCraft-gjengen.

Teamet påpekte også at prosjektet er langt ifra ferdig. Etter en pause skal LoreCraft ta fatt på andre del av kampanjen – den som fokuserer på menneskene.

LES OGSÅ: Oppussingene av Metal Gear Solid 3 og Silent Hill 2 kommer i år »

Siste fra forsiden