Warcraft III: Reforged

Trøblete lansering for Warcraft III: Reforged – fansen er ikke fornøyd

Blizzard er i gang med å fikse problemer.

Blizzard

Siden kunngjøringen av Warcraft III: Reforged i 2018, har mange ventet i spenning på å få gjenoppleve det klassiske strategispillet i ny drakt. Denne uken var det duket for den store lanseringen, men så langt har ikke oppussingsarbeidet levd opp til fansens forventninger.

Klagestorm

Fansen har gått til krig mot Blizzard.
Blizzard

I sosiale medier og på ulike nettfora har listen med klager bare vokst seg større og større siden spillet kom ut. Spesielt har det visuelle fått gjennomgå, og flere anklager Blizzard for å ha løyet om hvor omfattende oppussingen egentlig skulle være.

Videre går mye av kritikken mot ting som nyversjonens brukergrensesnitt, mens ulike endringer som oppfattes som unødvendige. I tillegg er mye av funksjonaliteten fra originalspillet fjernet, og de som håpet å spillere videre med det opprinnelige Warcraft III har blitt tvunget til å oppgradere.

– Vi kommer sikkert til å venne oss til noen ting og utviklerne kommer til å fikse andre ting, men vi bør vise Blizzard at dette ikke er greit, lyder én av svært mange negative kommentarer på Reddit.

Blizzard har allerede begynt å fikse på ting, og en oppdatering onsdag introduserer forbedret utseende til samtlige figurer og gjenstander i spillets kampanje. Videre har teamet slengt på tradisjonelle knappekonfigurasjoner fra det originale Warcraft III, som sto høyt på listen over ting fans savnet.

Teamet har også en liste over kjente feil og planlagte endringer, som tyder på at arbeidet med spillet er langt fra ferdig. Hvorvidt alle ankepunktene vil bli adressert virker imidlertid usannsynlig, og akkurat nå er fans ganske så misfornøyde.

Siste fra forsiden