Blizzard pusser opp Warcraft III

Se traileren for Warcraft III: Reforged.

De siste årene har Blizzard hevet seg på oppussingsbølgen, med nye versjoner av blant annet StarCraft og Diablo. Nå har turen kommet til Warcraft-serien, og det er Warcraft III: Reign of Chaos som får seg en overhaling.

Slik blir det å spille Warcraft III: Reforged. (Video: Blizzard)

Warcraft III: Reforged, som nyversjonen skal hete, ble avduket under helgens Blizzcon-messe. Spillet – som kommer en gang i 2019 – byr ifølge Blizzard på den klassiske sanntidsstrategiopplevelsen, gjenskapt med helt nye figurmodeller og omgivelser.

I videovinduet over kan du se annonseringstraileren for spillet, mens videoen på høyre hånd viser hvordan det faktisk blir å spille. Blizzard påpeker imidlertid at det gjenstår mer arbeid, og at det visuelle og enkelte effekter kan endre seg før lansering.

Populært strategispill

Warcraft III: Reign of Chaos ble opprinnelig lansert i 2002, og spillet ble raskt en hit blant fans av strategisjangeren. Vår anmelder klinte til med toppkarakter, og lovpriset Blizzard den gang med både «guddommelig applaus og evig trampeklapp».

Det var i Warcraft III at Arthas satte Stratholme i brann. (Video: Blizzard)

Fremfor å lage en oppfølger til det populære spillet, tok Blizzard med seg store deler av spillets historie, figurer og områder videre da de begynte arbeidet med World of Warcraft.

Fans av nettrollespillet vil trolig kjenne igjen ting som The Culling of Stratholme, et oppdrag fra det opprinnelige Warcraft III. Også dette kommer som del av oppussingen, og du kan se en trailer for oppdraget til høyre.

Blizzard har tidligere lovet at de ikke vil pusse opp Warcraft eller Warcraft II »

Siste fra forsiden