Blizzard gjenskaper Diablo 1

Velger å bruke Diablo III som grunnlag.

Blizzard

Med nesten 20 år på baken er det ikke det første Diablo-spillet like smidig som det en gang var. Blizzard virker å være enige i dette, og velger nå å gjenskape Diablo i Diablo III. Nyheten ble annonsert under BlizzCon 2016.

Darkening of Tristram får blant annet et gammeldags grensesnitt. .
Blizzard

Nyversjonen av Diablo kommer som en del av en jubileumsoppdatering snart, kalt Darkening of Tristram. Allerede denne uken kan veldig nysgjerrige klikkomane prøve ut det hele på Public Test Realm om de ønsker.

Vel å merke blir spillet kun tilgjengelig i en viss tidsperiode. Blizzard har valgt å gjøre Darkening of Tristram til en årlig begivenhet hver januar fremover for å gjøre stas på den opprinnelige slipperioden til spillet.

Et eksempel på hvordan det vil se ut.
Blizzard

Gjensynet skal være komplett, med 16 nivå nedover i den gamle katedralen fra det første spillet. De fire velkjente sjefsdrottene, som The Butcher og Skeleton King dukker selvfølgelig også opp. Dersom du er i retrohumør slenger Blizzard på et ekstra filter kalt «Glorius Retrovision» som gjør skjermen mer kornete og pikselert, i tillegg til å låse figurbevegelser til åtte kanter slik det var i originalen.

LES OGSÅ: For 21 år siden leverte en liten utvikler dette dokumentet til Blizzard – ett år senere ble Diablo lansert »

Ny klasse til Diablo III

Darkening of Tristram var ikke det eneste nye som ble annonsert til Diablo III. I løpet av 2017 kan man spille gjennom kampanjen som den nye klassen, Necromancer. Det kommer også to nye soner til spillet gratis, kalt Shrouded Moon og Temple of the First Born.

Diablo III ble sluppet i 2012, og har blitt utviklet videre siden den gang. En utvidelsespakke og utallige oppdateringer har ført til at spillet fremdeles har et fotfeste i spillmarkedet.

Hva var det Bliizzard søkte etter tidligere i år?
Nå hyrer Blizzard inn utviklere til et nytt Diablo-spill »

Siste fra forsiden