WarCraft III: Reign of Chaos (Windows)

I Warcraft III: Reign of Chaos besøker du igjen Azeroth. Det har gått en menneskealder siden slutten på Den Andre Krigen mellom orkene og menneskene. Den skjøre freden som siden har hvilt over landet er nå i fare for å knuses – en mørk kraft har kommet igjen etter tusenvis av år. To nye raser (de udøde og nattalvene) kaster seg inn i maktkampen, mens den episke historien utfolder seg over fire kampanjer. Spilleren kan også ta kampen i egne hender i en forbedret flerspillermodus.
Med fokus på konsentrerte slag mellom mektige krigergrupper får serien en ny action-vri. I enspillermodus følger du eventyrene til legendariske helter som vokser med oppgavene. De kan lære seg trolldommer og spesialtriks og tilegne seg mektige magiske objekter. Heltene utvikler seg enda raskere i flerspillermodus for mer strategisk intensitet i krigføringen. Blizzard har sågar inkludert en omfattende spilleditor.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 5. juli 2002
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Blizzard Entertainment
  • Utgiver: Vivendi Universal Games

Artikler om WarCraft III: Reign of Chaos

Warcraft III innlemmes i CPL

Det er nå klart at Warcraft III kommer til å bli en del av CPL Winter 2003-arrangementet. Med dette blir Warcraft III det første strategispillet som innlemmes som en offisiell del av et CPL-event.

WarCraft III 1.06

Blizzard har nå sluppet nok en oppdatering til en av fjorårets største suksesser WarCraft III: Reign of Chaos. Dette medfører at spillet nå har nådd versjon 1.06.

WarCraft III-spiller it.Lanfear

Påsken i år har vært knall de fleste steder i landet med mye sol og varme. Imidlertid var det 5100 personer som i år heller ville tilbringe tiden inne i et skip enn ute i naturen. Disse personene var selvfølgelig deltagere på The Gathering 2003.

Gamer.no møter Dominator

Det har nå gått to døgn siden WarCraft III-turneringen startet. Turneringen har nesten nådd finalen, og veldig mange deltagere har blitt luket ut. Selve turneringen har fått et mye tøffere preg over seg, samtidig som det stilles et mye større krav til spillerne.

WarCraft III: Reign of Chaos

I 1994 var Blizzard et relativt lite og ukjent selskap på PC-spill-markedet. Dette endret seg raskt da deres første spill "Warcraft: Orcs and Humans" kom ut. Warcraft var et sanntidsstrategispill der man styrte enten orkene eller menneskenes i den blodige krigen om Azeroth. Spillet ble veldig populært og solgte over 100.000 eksemplarer i løpet av ett år.

WarCraft III: Reign of Chaos

For de som har gledet seg til dette spillet, må vi dessverre skuffe dere. Den antatte lanseringsdatoen er desember i år. Jeg kan av egen erfaring si at Blizzard ikke har vært spesielt flinke med deadlines. Men hva har skjedd på Blizzards kontor de siste årene? Vi har tatt en smugtitt på det Blizzard har turt å komme frem med.

Bilder fra spillet

Til toppen