Podkast

Rad Crew - Sesong 8, episode 3

Vi minnes spilleren Robin Williams

Den folkekjære skuespilleren var også en ihuga gamer.

Robin Williams var en ivrig gamer. Her sammen med sin datter i forbindelse med en reklame for Nintendo 3DS.
Nintendo

Denne uken minnes vi Robin Williams, som ikke bare var en fantastisk komiker og skuespiller men også en ivrig gamer. Hans tragiske bortgang er noe som gikk inn på oss, og han var den beste ambassadøren for gaming som hobbyen noensinne kunne håpet å få.

Robin Williams oppkalte datteren sin etter Zelda-serien.

Derfor har vi laget en Topp 5-liste over noen av hans favoritt-spill som han har snakket om i ulike interjvuer og i Reddit-tråder. Noen av dem vil kanskje overraske deg?

Metal Gear Solid-maraton (mareritt?)

Ida er tilbake fra ferie og røper at hun spiller gjennom alle Metal Gear Solid-spillene i kronologisk rekkefølge, ikke rekkefølgen de er utgitt. Derfor har hun strevet seg gjennom Metal Gear Solid på 3DS, tross Josteins advarsler om å styre unna.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Jostein på sin side har spilt Last of Us: Left Behind på PS4 og syns det er et bra tillegg som byr på noe litt annerledes enn resten av det populære spillet fra i fjor.

Half-Life 2 var en annen Williams-favoritt.

Liker du Broforce? Stian har spilt Expendabros som er en slags gratisversjon av Broforce, basert på filmen Expendables 3. Det må jo være en perfekt match!

Vi er midt i Gamescom og vår egen Are Ness Fløgstad er faktisk på stedet for å absorbere absolutt alt som skjer der. Mer om det når han er tilbake neste uke!

Til slutt spurte vi dere lyttere om dere hadde noen meninger om plattform-eksklusivitet. Det hadde dere, og det kom virkelig frem et bredt spekter av meninger om dette alltid kontroversielle emnet.

I studio er altså Ida Joyint, Stian Askeland og Jostein Hakestad. Her er dagens meny:

Gått glipp av tidligere episoder?

Les også
Anmeldelse: Rise of the Tomb Raider

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 7. august
Rad Crew, 31. juli
Rad Crew, 24. juli

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden