PODKAST: Harry Potter-musikken gikk i loop da han jobbet med dette spillet
Podkast

Rad Crew - Sesong 8, episode 2

Harry Potter-musikken gikk i loop da han jobbet med dette spillet

Vi har snakket med komponisten bak Nintendo 64-klassikere og Kingdoms of Amalur.

Et av ukens store høydepunkt for Rad Crew-gjengen er sjansen til å snakke en drøy halvtime med komponist Grant Kirkhope. Han jobbet hos Rare i deres storhetstid på Nintendo 64, hvor han komponerte musikk for blant annet GoldenEye og Banjo Kazooie-spillene. I nyere tid har han også laget musikk til Viva Piñata og Kingdoms of Amalur: Reckoning. Hør hva han holder på med i dag, hans tanker om spill, filmmusikk og mye annet. 

Gutta får også besøk av Gamer.nos Audun Rodem, som snakker litt om spillene han har spilt i det siste, inkludert Persona 4 Golden, Shovel Knight og The Wolf Among Us – et spill han setter høyere enn alle andre fra Telltale. 

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Audun Rodem mener The Wolf Among Us er det beste Telltale har laget.
Audun Rodem mener The Wolf Among Us er det beste Telltale har laget.

Flere av programmets verter har også spilt store doser av The Last of Us: Remastered og hvis du hører episoden får du kanskje gjort deg opp en mening om det er verdt pengene. 

I disse superhelttider, med både Comic Con og Guardians of the Galaxy på kino, bestemte gjengen seg for å spørre lytterne hvilke superheltspill de ønsket at noen laget. De fikk inn så mange svar at det ikke er mulig å gjengi alle, men personen med det beste svaret vant et spill fra GOG.com. 

Sist men ikke minst: Episoden åpner med en ny toppliste, denne gangen de beste «survival horror»-spillene – til ære for nyheten om at Capcom lager en remake av en remake av Resident Evil 1. 

Slik ser altså menyen ut denne uka: 

  • Topp 5 «survival horror»-spill (05:30-35:44)
  • Nyheter (35:44-56:22)
  • Grant Kirkhope (59:45-1:39:00
  • Spillsnakk (1:39:12-2:09:22)
  • Lytterene svarer:  Hvilke superhelter bør det lages spill av?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 31. juli
Rad Crew, 24. juli
Rad Crew, 17. juli

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen