Podkast

Rad Crew

– Destiny kan bli den suksessen man trodde Titanfall skulle bli

Rad Crew har prøvespilt Destiny, og Rune Fjeld Olsen fra Level Up er gjest.

Destiny kan bli et knallspill, tror Rad Crew.
Activision, Rad Crew

Rune Fjeld Olsen fra VGTVs ukentlige spillshow Level Up er riktignok på sommerferie, men denne uken besøkte han Rad Crew-studioet. Inger Lise W. James, Are Ness Fløgstad, Aleksander Hakestad og Jostein Hakestad trosser sommervarmen sammen med Rune for å snakke om apekatter, Destiny, Hitman, og en hel del annet.

Destiny kan bli storflott

Jostein storkoser seg med Destiny.

I ukens Rad Crew-episode er det en viss betatest som står i sentrum, nemlig Destiny – den nye storsatsingen fra Bungie og Activision. Vi har blitt hekta på den alle sammen, med unntak av Rune som har vært på reisefot og derfor må vente til september.

Det han har spilt mye av derimot, er Hitman Go, det brettspillaktige Hitman-spillet som på mange måter er en destillert versjon av Hitman-spillmekanikkene i en mindre pakke.

Monkey business

Monkey time!

I ukens Topp 5 tar vi inspirasjon fra Dawn of the Planet of the Apes som ruller i norske kinosaler for øyeblikket, og oppsummerer spillhistoriens beste og mest kjente apekatter. Du kan kanskje gjette noen av dem? Se bak deg! En trehodet apekatt!

Til slutt handlet det om MOBAer, noe hverken Jostein eller Rune har noe særlig erfaring med – men vi fikk i alle fall hørt fra lytterne hva de mener er det aller beste MOBA-spillet. Hør episoden for å finne ut hvilket spill som ble stemt frem.

Her er hele timeplanen:

  • Topp 5 spill-aper (07:00-30:54)
  • Nyheter (30:54-1:00:00)
  • Destiny-betatest, Hitman Go, Plants vs Zombies 2: Garden Warfare (1:03:00:-1:45:00)
  • Hva er lytternes favoritt-MOBA? (1:48:00-2:13:49)
For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Les også
Anmeldelse: Destiny

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 17. juli
Rad Crew, 3. juli

Rad Crew, 26. juni

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden