Podkast

Rad Crew #148

De mest innflytelsesrike Blizzard-spillene

Ukens Rad Crew-episode er en av de mest tettpakkede på lenge.

I forbindelse med forrige ukes Blizzcon starter ukens Rad Crew-show med en toppliste over de mest innflytelsesrike spillene til Blizzard. Hvilke spill har virkelig satt spor i spillindustrien og inspirert andre til å kopiere elementer fra originalen?

Massiv episode om Blizzard, Blizzcon og SpillExpo

Rad Crews Blizzard-korrespondent Martin Vinje dukker også opp for å gå gjennom alle de saftige spillnyhetene fra messesenteret i Anaheim.

Senere i showet får vi 40 minutter som dedikeres til SpillExpo i Lillestrøm, hvor både Jostein Hakestad og Aleksander Hakestad deltok. Vi får høre deres inntrykk av PlayStation 4, Xbox One, Killer Instinct, Dead Rising 3, FIFA 14, Killzone: Shadow Fall, Little Big Mansion, og ikke minst Dragon Age: Inquisition som muligens var det mest imponerende gutta så på den norske spillmessa.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Gutta møtte forøvrig Jo-Remi Madsen fra D-pad Studios, som forteller litt om utviklingen av Owlboy. Han beroliger oss med at spillet er fremdeles på vei og nærmer seg med stormskritt.

Mot slutten får vi andre nyheter fra sist uke, og vi får høre om Josteins erfaringer i betaversjonen av Blizzards nye kortspill, Hearthstone. Dette er i følge ham den mest smakfulle «free to play»-opplevelsen til dags dato.

Ukens meny ser slik ut:

  • De mest betydningsfulle Blizzard-spillene (00:04-00:32)
  • Dette skjedde på BlizzCon 2013 (00:32-00:54)
  • Rapport fra SpillExpo (00:57-1:39)
  • D-pad Studio med Owlboy-oppdatering fra SpillExpo (1:39-1:43)
  • Spillnyheter (1:45-2:07)
  • Hearthstone, kommentarer fra lyttere og en Mario-overraskelse (2:07-2:29)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 148 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Les også
Anmeldelse: Heroes of the Storm

Rad Crew: Episode 147
Rad Crew: Episode 146
Rad Crew: Episode 145

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden